Benieuwd wat faery j voor jou kan betekenen?

Een Wedding Planner heeft toegang tot een ruime bron van expertise en know-how als het gaat om het plannen van een bruiloft.

Het plannen van een bruiloft kan erg stressvol zijn en veel tijd in beslag nemen. Het is een van de mooiste dagen van je leven, en je wilt dat alles perfect verloopt!

Waar wilt u trouwen? In uw eigen stad of trendy Ibiza (zie Trouwen in het buitenland). Willen jullie alleen voor de wet of willen jullie ook in de kerk trouwen? Hoeveel gasten nodigt u uit voor de huwelijksvoltrekking? Alleen familie of ook goede vrienden? En hoeveel mensen komen er naar de receptie? Nu we het toch over de receptie hebben, waar willen jullie die houden en is dat een geschikte locatie/faciliteit?

Er zijn nogal wat stappen en overwegingen bij het plannen van een bruiloft, bijvoorbeeld:

We interviewen het bruidspaar om hun behoeften te identificeren

Opstellen van het budget samen met u

Ontwerp en stijl van uw bruiloft

Locaties zoeken/bekijken

Fotoshoots

Planning van een gedetailleerde checklist 

Inschakelen en contracteren van professionals en dienstverleners voor de bruiloft

De catering

Coördineren van leveringen/diensten op de huwelijksdag.

En nog veel meer…

Een Wedding Planner heeft toegang tot een ruime bron van expertise en know-how als het gaat om het plannen van een bruiloft. Dat betekent dat uw Wedding Planner u een passend en neutraal advies kan geven. Uw Wedding Planner is een professional en zal u helpen met het ontwerp, de planning en het management van uw bruiloft. Jullie kunnen al jullie wensen, eisen en ideeën bespreken met Faery J. Wij plannen niet alleen jullie bruiloft, maar laten ook jullie wensen uitkomen! Wij staan u met raad en daad terzijde, ook op uw trouwdag, om ervoor te zorgen dat uw bruiloft vlekkeloos verloopt. Het enige wat overblijft is komen opdagen (uiteraard) en genieten van jullie grote dag!

Wilt u weten wat Faery J voor u kan betekenen? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

NL