Stylist

Er is toch niets mooiers dan iemand te helpen de perfecte outfit te vinden en de ‘look’ compleet te stijlen op een van de mooiste dagen van zijn/haar leven? Het nadenken over de outfits, de outfits samenstellen en mensen zo tevreden zien met het resultaat geeft mij een heerlijk gevoel. Daar doe ik het voor!

Twijfel je welk type jurk bij je past, welke stof, welke lengte…? Wil je het huren, kopen of op maat laten maken? Raak je al helemaal in de stress omdat je het gewoon niet meer weet? Je hoeft je geen zorgen te maken, want ik kan je helpen gedurende het gehele proces. Ik vind de juiste outfit die in jouw budget past of laat deze maken.

Ik geef je niet alleen advies en help je de juiste outfit te kiezen aan de hand van de laatste modetrends, maar ik begeleid ook je fotoshoot en coördineer/zorg ervoor dat je make-up en haar perfect zit! Als uw stylist, zal ik ervoor zorgen dat uw visuele esthetiek er 100% modieus uitziet. Deze service is niet alleen voor de bruid, maar ook voor de bruidegom, de bruidsmeisjes en jongens!

U kunt deze service boeken bij het Wedding Planner arrangement, maar het is ook mogelijk om individueel een stylist te boeken voor elk evenement, zelfs als wij niet uw weddingplanner zijn.

Wilt u weten wat Faery J voor u kan betekenen? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

NL