Stylist

Niets is te vergelijken met het plezier om iemand te helpen bij het vinden van een perfecte feestlook. Het nadenken over de outfits, een outfit samenstellen en mensen zo tevreden zien met het resultaat geeft mij een heerlijk gevoel. Dat inspireert mij! Vind je het spannend wanneer je wordt uitgenodigd voor een feestje, maar zorgt het verzinnen van een prachtige feestlook voor stress? Is het een themafeest en heb je geen idee waar je moet zoeken/beginnen? Laat het aan mij over. Ik begeleid en help je gedurende het gehele proces en zorg ervoor dat je outfit voldoet aan de laatste modetrends. Of je nu meer een casual party outfit type bent, of je houdt van fluweel, pailletten en glitter, bij mij zit je goed.  Ik vind de juiste outfit die in jouw budget past of laat deze eventueel maken!

Onderscheid je van de massa op elk feest 

met mijn hulp

Misschien wil je low-key make-up voor een indoor evenement, maar je wilt wel dat ene accessoire of lipstick dat eruit springt voor een nonchalante maar elegante look. Ga je naar een gemaskerd feest of een bal? Of is het een serieuze aangelegenheid? Ik zal je bijpraten over de dos en don’ts. Ik geef je niet alleen advies, ik help je van begin tot eind. Van het vinden van de juiste outfit tot het coördineren van je fotoshoot, make-up en haarstyling, zodat alles perfect afgestemd is.

Als jouw modestylist zullen mijn kennis, begrip en creativiteit en innovatievaardigheden  ̶  en vooral mijn oog voor details  ̶  ervoor zorgen dat je er klaar voor bent om dat feest te rocken en er 100% modieus uitziet! Je kan deze service boeken bij het Event Planner arrangement, maar het is ook mogelijk om individueel een stylist te boeken voor elk evenement, zelfs als wij niet jouw eventplanner zijn.

Ben je benieuwd wat Faery J voor je kan betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benieuwd Wat Wij Voor Jou Kunnen Betekenen?

Contact informatie

Faery-J © 2023 by Rea Creations. All rights reserved.

NL