Over Faery J


Wat is er mooier dan een bruiloft of evenement te organiseren die uw gasten hun hele leven zal bijblijven?
Van de belangrijkste zaken tot de kleinste details, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Faery J is een jong en enthousiast team van creatieve talenten. Met een frisse blik staan wij garant voor creatieve, innovatieve, persoonlijke en onvergetelijke bruiloften. Wij kunnen u voorzien van een Wedding Planner, Stylist, Creative Director en zelfs een Food Artist! Zelfs de kleinste details van uw bruiloft kunt u met een gerust hart aan ons overlaten en via een professioneel communicatieplan houden wij u van elke stap op de hoogte. Creativiteit en internationale invloeden zijn karakteristiek voor de soort evenementen die u als klant van ons mag verwachten. Samen maken we letterlijk en figuurlijk jullie dag! Lees meer
Faery J

'Driven to realize your greatest desires. It's our mission to create beautiful memories.'

Weddingplanner


Het plannen van een bruiloft kan erg stressvol zijn en veel tijd in beslag nemen. Het is een van de mooiste dagen van je leven en je wilt dat alles perfect verloopt! Een Weddingplanner heeft toegang tot een ruime bron van expertise en know-how als het gaat om het plannen van een bruiloft. Dat betekent dat uw Wedding Planner u een passend en neutraal advies kan geven. Ons motto is om geweldige herinneringen te creëren, zonder beperkingen en zonder grenzen. Ziet u zichzelf al zitten op een prachtig zandstrand in het Caribisch gebied of op een eiland in Griekenland? Jullie kunnen al jullie wensen, eisen en ideeën bespreken met Faery J. Wij plannen niet alleen jullie bruiloft, maar laten ook jullie wensen uitkomen! Lees meer

Onze diensten

Bij Faery J zijn we van mening dat al uw gasten moeten genieten van de volledige ervaring. Het is daarom ook mogelijk om gebruik te maken van deze services voor andere evenementen. Ook als wij niet het voorrecht hebben uw evenement te organiseren.

Client love


Ivone Fortes Gomez
Manuel & Ivone’s bruiloft

"Thank you for arranging our wedding! You were very professional and also a listening ear for me! The ceremony, reception, and party were beautiful and amazing!!! A day we will never forget! Btw: Thx for not letting me become a Bridezilla?"

Janice Schmeltz
Giancarlo & Shahnaaz's bruiloft

"It Was All In The Details. Our wedding was beautiful! It was pure and felt like a fairytale! We had a warm, intimate small group at the ceremony, and after dinner, more loving and pleasant people joined the fun."

Volg ons


NL