Food Artist

Bruiloften (in het buitenland) zijn zeer persoonlijke en emotionele gebeurtenissen. De catering omvat vaak culturele elementen zoals traditionele gerechten of gerechten gebaseerd op het thema van de bruiloft. Wij streven er daarom ook vaak naar dat de klant niet per se de catering van de locatie hoef te nemen, maar zelf mag bepalen wie de catering verzorgt voor de bruiloft.

Heeft u een cateraar van voorkeur, maar wilt u dat uw eten stijlvol gepresenteerd wordt? Zoek niet verder. De Food Artist van Faery J kan alle gerechten culinair presenteren. Uw favoriete cateraar kan al het eten bereiden en onze Food Artist zal met professionele food styling technieken ervoor zorgen dat uw eten in stijl gepresenteerd wordt. Naast lekker zal het er nu ook verrukkelijk uitzien!

Onze Food Artist kan ook de gehele catering op zich nemen mocht het een keuken betreffen waar zij ook in gespecialiseerd zijn. Deze service kan ook los worden afgenomen voor een bruiloft die niet door Faery J worden georganiseerd.

Wilt u weten wat Faery J voor u kan betekenen? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

NL