Food Artist

Wij zijn gespecialiseerd in unieke evenementen, wat vaak betekent dat het menu ook uniek moet zijn. Wij streven er daarom ook vaak naar dat de klant niet per se de catering van de locatie hoef te nemen, maar zelf mag bepalen wie de catering verzorgt voor het evenement. Heeft u een cateraar van voorkeur maar wilt u dat uw eten stijlvol gepresenteerd wordt? Zoek niet verder. De Food Artist van Faery J kan alle gerechten culinair presenteren. Uw favoriete cateraar kan al het eten bereiden en onze Food Artist zal met professionele food styling technieken ervoor zorgen dat uw eten in stijl gepresenteerd wordt. Naast lekker zal het er nu ook verrukkelijk uitzien!

Wij zijn gespecialiseerd in 

Unieke evenementen

Onze Food Artist kan ook de gehele catering op zich nemen mocht het een keuken betreffen waar zij ook in gespecialiseerd zijn.

Deze service kan ook los gereserveerd worden voor andere evenementen. Ook als wij niet het voorrecht hebben uw evenement te organiseren.

Wilt u weten wat Faery J voor u kan betekenen? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Benieuwd Wat Wij Voor Jou Kunnen Betekenen?

Contact informatie

Faery-J © 2023 by Rea Creations. All rights reserved.

NL