Faery J beperkt zich met haar diensten niet tot de Nederlandse landsgrenzen.

Ons motto is om geweldige herinneringen te creëren, zonder beperkingen en zonder grenzen.

Trouwen in het buitenland is nog steeds een populaire trend. Veel mensen denken dat zulke bruiloften alleen op warme, luxueuze en dure locaties plaatsvinden, maar dat is slechts één van de vele verschillende mogelijkheden. Een bruiloft als deze is gebaseerd op de persoonlijkheden, voorkeuren en interesses van elk bruidspaar en zijn dus uniek. Wij kunnen u helpen uw unieke bestemming voor uw bruiloft te realiseren.

Heeft u altijd al gedroomd van een sprookjeshuwelijk in een kasteel in Frankrijk of Ierland? Of een romantische bruiloft op een strand aan de Middellandse Zee in Griekenland of in het tropische Hawaï? Wat dacht u van een bruiloft buiten met uitzicht op de prachtige natuur en landschappen van Toscane in Italië? Misschien droomt u van een bruiloft in uw geboorteland, met uw familie en vrienden die daar wonen? Waar dan ook, Faery J helpt u graag bij het organiseren van uw internationale bruiloft.

Bij een bruiloft in het buitenland komt veel meer organisatie en planning kijken. Wij kunnen natuurlijk alles voor u regelen. Denk aan vliegtickets en accommodatie voor u en uw gasten, de catering en het decor, de kerk of een trouwambtenaar en een betrouwbare fotograaf. Het vereiste papierwerk kan u heel wat hoofdbrekens bezorgen – documenten moeten worden vertaald en misschien hebt u een vertaler ter plaatse nodig. Zie de lange lijst onder Wedding Planner.

Een bruiloft in het buitenland hoeft echter niet duur te zijn, en u kunt zelfs de rompslomp en het papierwerk vermijden. U kunt bijvoorbeeld eerst in uw eigen land trouwen voor de wet en uw bruiloft vervolgens in het buitenland organiseren. Dit bespaart u een hoop stress en alle extra kosten die erbij komen kijken. Het enige wat dan overblijft is genieten van jullie fantastische dag!Ziet u zichzelf al zitten op een prachtig zandstrand in het Caribisch gebied of op een eiland in Griekenland? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

NL