Wat is er mooier dan een bruiloft of evenement te organiseren die uw gasten hun hele leven zal bijblijven? Van de belangrijkste zaken tot de kleinste details, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Faery J is een jong en enthousiast team van creatieve talenten. Met een frisse blik staan wij garant voor creatieve, innovatieve, persoonlijke en onvergetelijke bruiloften. Wij kunnen u voorzien van een Wedding Planner, Stylist, Creative Director en zelfs een Food Artist! Zelfs de kleinste details van uw bruiloft kunt u met een gerust hart aan ons overlaten en via een professioneel communicatieplan houden wij u van elke stap op de hoogte. Creativiteit en internationale invloeden zijn karakteristiek voor de soort evenementen die u als klant van ons mag verwachten. 

Samen maken we letterlijk en figuurlijk jullie dag!

Over Jennifer


Wedding planner

Mijn passie voor het organiseren en plannen van evenementen is al zeker 20 jaar oud. Ik begon als 15-jarige al met het organiseren van feestjes en (commerciële) evenementen. Ik heb in 2003 en 2009 ook missverkiezingen georganiseerd. In 2015 ben ik met Faery J begonnen en besloot ik om ook bruiloft te organiseren. Met de organisatie van bruiloften komen mijn skills als planner enorm van pas, maar ook mijn creativiteit. Ik vind het geweldig om voor bruidsparen een gepersonaliseerde bruiloft neer te zetten. Mijn doel is dat de bruidsparen en de gasten hun eigenheid en cultuur terugzien in veel elementen van de bruiloft. Ik ben betrokken en vind het belangrijk dat er een goede vertrouwensband is, zodat we samen iets onvergetelijks kunnen neerzetten. Vandaar de naam Faery J.. Een fee die iets magisch neerzet en zodoende mooie herinneringen kan creëren voor bruidsparen en de gasten. .

Jennifer Fortes

Over Eli


Creative Director & Stylist

Mode is altijd mijn passie geweest, dus heb ik er mijn fulltime beroep van gemaakt. Trends inspireerden me al op jonge leeftijd. Mijn vader vroeg mij altijd mee als hij nieuwe kleding nodig had voor een feest, een bruiloft enz. Ik vond het geweldig, vooral omdat het betekende dat hij mijn mening waardeerde en mijn talent erkende! Dat gaf mij een goed gevoel. Als ik iemand op straat of op een feest zie die heel mooi gekleed is, bedenk ik hoe ik het anders zou kunnen doen of wat ik zou kunnen toevoegen om de 'look' af te maken. Bewust en onbewust ben ik er altijd mee bezig. Er is toch niets mooiers dan iemand te helpen de perfecte outfit te vinden en de look tot in de puntjes te verzorgen op de mooiste dag van zijn/haar leven? Het nadenken over de outfits, het daadwerkelijk maken van de outfits, en mensen zo tevreden zien met het resultaat geeft mij een heerlijk gevoel. Naast Stylist ben ik ook Creative Director bij Faery J. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en help ik Jen met de decoratie, waarbij ik me meer richt op de kleinere details van de inrichting die het totaalplaatje echt beïnvloeden. .

Eli Lopes
NL