Over ons

Faery J is een jong en enthousiast team van creatieve talenten.

Faery J is een jong en enthousiast team van creatieve talenten. Met een frisse blik staan wij garant voor creatieve, innovatieve, persoonlijke en onvergetelijke evenementen. Wij kunnen u voorzien van een Event Planner, Stylist, Creative Director en zelfs een Food Artist! Zelfs de kleinste details van uw evenement kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij bieden speciale evenementenplanning met op maat gemaakte arrangementen voor elke klant. Wij streven ernaar om het planningsproces van een evenement voor u zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken. Wij bieden verschillende diensten aan voor elk budget om een mooi en vlekkeloos evenement te creëren.

Creativiteit en internationale invloeden kenmerken het soort (all-inclusive/op maat gemaakte) evenementen dat u van ons kunt verwachten. Wij willen onze klanten blij maken door hun ideeën tot leven te brengen door middel van onze vakkundige vormgeving en innovatieve ideeën. Bovendien houden wij u van begin tot eind op de hoogte via een professioneel communicatieplan.

Benieuwd Wat Wij Voor Jou Kunnen Betekenen?

Contact informatie

Faery-J © 2023 by Rea Creations. All rights reserved.

NL